TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - İnönü Ortaokulu

İnönü Ortaokulu

YAVUZ MAH. DEMİR SK. GÜZEL SANATKAR LISESI BLOK NO: 8 SÜLEYMANPAŞA / TEKİRDAĞ
Vizyon
Yaşadığı toplumun değerlerine katkı sağlayan,kendisine,ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren;haklarını koruyan,dayanışma ve işbirliği içerisinde sevgi,saygı ve hoşgörü sahibi bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayan,etkili ve nitelikli,yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
Ulaşım
Okulumuz Tekira AVM karşısında olup okula ulaşımda herhangi bir zorluk yaşanmamaktadır. İlimizde kullanılan toplu taşıma araçları ile okulumuza ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
Yavuz Mah. Lise Cad. Blok No:199 Merkez TEKİRDAĞ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz; Tekirdağ İl Merkezinde olup Tekirdağ Valiliği´ne uzaklığı 928 metredir.